Луната е във въздушния знак Близнаци до 16:16ч и се движи

...
Луната е във въздушния знак Близнаци до 16:16ч и се движи
Коментари Харесай

Денят е свързан с кармата и нишката на съдбата

Луната е във въздушния знак Близнаци до 16:16ч и се движи на луфт. 

Ако можете си вземете отмора, в случай че не – вършете единствено нормалната и рутинна работа. Не подписвайте значими документи, контракти, отложете ходенето по инстанции, не започвайте и не купувайте нищо значимо. 

В 16:16ч Луната минава във водния знак Рак. 

Луната в Рак дава нараснала сензитивност, доста елементарно могат да ни наранят. Чувствата получават особена мощ и се демонстрират доста надълбоко и блестящо. Някои хора в дните на Рак се усещат малко тревожни, прочувствено нестабилни. Това не е най-подходящото време за взимане на важни решения. Може би през днешния ден ще имате нужда да почувствате поддръжката на непосредствен човек, удобната домашна атмосфера и желание да се отпуснете. Поведението ни става малко капризно и извънредно. Вътрешните прекарвания стават доста по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар:  13 лунен ден продължава до 15:32ч

В този съдбовен ден се отваря врата сред земята и небето. Засилва се протичане на астрална сила по каналите. Добре е да се вършат дихателни практики и ликвидиране на ментала за по-лесно прекосяване на процеса на алхимия на мисълта и трансмутацията на разсъдъка и духа. Може да научите нещо, което ви е било незнайно до момента. Предсказанията, получени в този момент могат доста да трансформират ориста ви. 

Много положително време за работа и образование в група. Всичко обвързвано с образованието ще сложи солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за нови инициативи. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят някои остарели обстановки от предишното ви. Ако във вашето обграждане има хора и след другарство с тях ви остават неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред. 

Следва 14 лунен ден от 15:32ч на 5 януари до 16:24ч на 6 януари

Символ на деня е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия. Внимателно би трябвало да се четат и изучават свещените текстове. Следете какво ви се случва денем, към какво ви приканват, накъде ви водят обсотятелствата.

Денят е доста сполучлив и благоприятства началото на всяко значимо дело. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. Денят на мощните, решителни дейности. Вземете обаче под внимание празния ход на Луната. 

В някои каузи ориста ще ни покровителства и ще ни защищава от неприятности. Всяка физическа работа е потребна. Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите. 

Възможно е някои от вас да изпитат горест, потиснатост. Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. Да не се претрупва зрението.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да се тестват нови техники.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР